Dit bericht is ook beschikbaar in: Dutch French German

Discover the coast from the water

Knokke Boat

Knokke Boat biedt activiteiten op maat aan. Van een rustig boottochtje om de zeehondjes te spotten tot het trotseren van de golven met wavekarting. Plezier voor iedereen!

Zeehonden Spotten

Bezoek in kleine groep de zeehonden van de Westerschelde!
Niets is zo vertederend als een dier in zijn natuurlijke omgeving. Dankzij ons respect voor de natuur en omgeving komen de nieuwsgierige zeehonden tot vlakbij de boot. Door de goede afspraken met de eigenaar van het natuurreservaat zijn we het enige botenbedrijf dat zo dicht bij de zeehondjes mag komen!

Wavekarting

Wavekarting® is een unieke gepatenteerde outdoor watersport activiteit aan de Belgische kust. Je zit zelf aan het stuur van een motorboot en vaart over de golven van de Noordzee. Door de opbouw van de Wavekart zit je superveilig op het water.

Company Events

Knokke Boat is de perfecte partner voor al je watergebonden teambuildings.
Een heuse offshore experience met één van onze vele snelle motorboten, een zeil initiatie, of wat dacht je van de golven van de Noordzee te trotseren met een Wavekarting sessie.
Of kijk wie er het snelste fietst op het water met onze Red Shark water fietsen. Een primeur in België en Nederland.

Van 24 t.e.m. 26 september zal de CADZAND KNOKKE BOAT SHOW plaatsvinden. Een groot event over boten, jachten, randactiviteiten en meer.

Testritjes, kopen en verkopen van boten, watersportactiviteiten, demonstraties, helikoptervluchten en vooral een gezellige sfeer. Er is dus genoeg te doen op deze show.

De inkom is gratis en zonder reservatie.

Voor meer informatie kan u terecht op de website.

Knokke Boat

Knokke Boat is de referentie aan de Belgisch-Nederlandse noordzeekust voor alles wat met gemotoriseerde watersport te maken heeft. Een ruime keuze in activiteiten en boten, vanuit Zeebrugge, Knokke, Cadzand, en Antwerpen voor zowel vrienden en familie als voor bedrijven.

Huur een boot met of zonder schipper, kom een vaaropleiding genieten of vaar met vrienden of collega’s met onze Wavekarts. Of ga je liever zeehonden en dolfijnen spotten op de Noordzee?
In de maanden juli en augustus vind u ons ook op het strand van RBSC in Duinbergen voor watersporten zoals waterski, wakeboard, banaan en waterkussen.

Ben je sportiever aangelegd, kom onze waterfietsen van Red Shark Bikes proberen. Te huur en te koop bij Knokke Boat

Wavekarting® Deluxe

Wavekarting® Deluxe is een uitbreiding voor groepen en bedrijven: extra lang varen over de golven én champagne achteraf. Een sensationele ervaring.

Verfrissende Activiteiten

Nood aan een nieuwe wind en een beetje zuurstof voor jouw team? Willen jullie de batterijen opladen?

Dit bericht is ook beschikbaar in: Dutch French German

We had planned a boat trip to spot seals in the Westerschelde. We cycled from Knokke to River Woods Beach Club in the Zoute, where a small boat took us to a larger boat at sea. This trip was just wonderful, a nice bottle of champagne and fruits de mer on board, a friendly skipper, it could not have been better. We highly recommend this trip from us. THIS WAS JUST GREAT

Dit bericht is ook beschikbaar in: Dutch French German

RECOMENT, IT WAS GREAT!

Dit bericht is ook beschikbaar in: Dutch French German

Very nice experience, we departed from Cadzand. nice guidance and a real must to do.

Dit bericht is ook beschikbaar in: Dutch French German

Seal spotting !

Dit bericht is ook beschikbaar in: Dutch French German

We had a great boat trip. From Zeebrugge to the seals. And they were on the appointment. We saw them very well and there were many. That had to be celebrated with Champagne of course. Very pleasant and super sympathetic skipper Guy. An experience never to be forgotten.

Dit bericht is ook beschikbaar in: Dutch French German

GREAT experience

Dit bericht is ook beschikbaar in: Dutch French German

Over ons

Knokke BOAT © 2024. All Rights Reserved.

KNOKKE BOAT © 2024. All Rights Reserved.
Design by Matajo