Helden van de zorg worden Helden op zee

De Corona crisis heeft onze samenleving stevig aangepakt. Met het initiatief “Zorg op Zee” willen we onze helden van de zorg extra in de schijnwerper plaatsen.

“Zorg op Zee” is een initiatief van Knokke Boat (Christophe Lenaerts) en Channel Sailing (Piet Lescrauwaet) en Wim Loncke (AAA+ Partners in Zorg), om onze helden van de zorg te bedanken met een gratis boottocht. We organiseren voor onze helden een wedstrijd voor gratis tocht op zee, in alle veiligheid en luxe, op een zeiljacht of op een motorboot. 

Hoe kan je deelnemen?

Via de “Zorg op Zee” Facebookpagina bieden we een plaats aan waar zorgmedewerkers (zorgkundige, verpleegkundige, arts, kinesist, psycholoog, logistiek medewerker, keukenploeg, onthaalmedewerkers, stafmedewerkers, …), en ook zijn of haar gezinsleden, hun ervaringen kunnen delen. Vooral verhalen van verbondenheid, steun, collegialiteit, het samen zoeken naar (innovatieve) oplossingen, … Mooie verhalen van échte zorghelden die de wereld ook moet kennen.

We bieden aan de zorghelden 500 gratis vouchers voor boottochten op een zeiljacht of op een motorboot. De vouchers worden toegekend op basis van posts door de zorgverleners en/of hun gezin op de Zorg op Zee Facebook pagina. De vouchers blijven 2 jaar geldig.

Hoe wordt een winnaar geselecteerd?

De winnaars zullen geselecteerd worden door het organiserend comité op basis van de originaliteit en impact van de posts.

Met vriendelijke groeten

Christophe Lenaerts
CEO Knokke Boat
T. +32 78 48 40 60
E. christophe@knokkeboat.be

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Over ons

Knokke BOAT © 2024. All Rights Reserved.

KNOKKE BOAT © 2024. All Rights Reserved.
Design by Matajo