Knokke Boat blijft open, met mondmasker !

In België is op dit moment het protocol van 9 oktober 2020 nog van kracht. Daarin moeten we uiteraard de afstandsregels in acht nemen, met alle andere hygiëne maatregelen, zoals handen ontsmetten, boten ontsmetten etc. Wij kunnen op een boot geen afstand van 1,5 tussen mensen houden dus is het dragen van een mondmasker verplicht voor alle opvarenden van meer dan 12 jaar, zeker bij het opstappen en afstappen, en de contacten met de schipper. In uw familiale bubbel mag het mondmasker uit zolang u afstand bewaart met andere opvarenden.

De laatste dagen gaan zowel in Nederland als België de corona cijfers de verkeerde richting uit. Daardoor worden maatregelen veel strenger dan deze zomer. Wat betekend dat nu voor u om te mogen varen tijdens de herfst?

In Nederland geld ongeveer dezelfde regel. Het mondkapje is er niet overal en altijd verplicht maar om het voor al onze klanten duidelijk te maken verplichten we onze klanten dezelfde regels aan te houden als in België: dus iedereen mondkapje op als de afstand van 1,5 meter niet kan behouden worden.

Voor onze zeehonden tochten trachten we maximum 2 familiale bubbels per boot te hebben met maximum 12 passagiers in totaal en maximum 6 personen per familiale bubbel.

Wat Wavekarting betreft mag u in familiale kring met maximum 3 per boot varen, buiten de familie kring maximum met 2. Tijdens de veiligheidsbriefing is het dragen van mondkapjes verplicht voor alle deelnemers van meer dan 12 jaar. Voor jongeren is het aangeraden maar niet verplicht.

Stoffen herbruikbare en wasbare mondkapjes zijn bij ons te verkrijgen.

Reserveringen zijn verplicht via telefoon, email of onze website

Niet vergeten:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Ga niet naar plaatsen waar het druk is.
  • Nies en hoest in uw elleboog.
  • Was vaak uw handen met zeep.
  • Draag een mondkapje waar dat moet.
  • Bent u verkouden? Blijf dan thuis!
  • Heeft u koorts of bent u benauwd? Dan moeten alle huisgenoten thuis blijven.
  • Werk zoveel mogelijk thuis.
What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Over ons

Knokke BOAT © 2024. All Rights Reserved.

KNOKKE BOAT © 2024. All Rights Reserved.
Design by Matajo