Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels Frans

Wavekarting® is een unieke gepatenteerde outdoor watersport activiteit aan de Belgisch-Nederlandse kust. Je zit zelf aan het stuur van een motorboot en vaart over de golven van de Noordzee. Door de opbouw van de Wavekart zit je superveilig op het water.

Dit maakt Wavekarten tot "de nieuwe" watersportattractie van onze kust. Van jong tot oud en van rustige genieter tot de extreme kickzoeker. Iedereen kan op zijn of haar manier genieten van een trip op de Noordzee. Dit moet je gedaan hebben!

De hele activiteit door word je begeleid door ervaren instructeurs. Vooraf geven ze je een technische briefing en uiteraard gaan we heel goed de veiligheidsprocedures overlopen. Op zee kijken de instructeurs streng toe op de naleving van de veiligheidsregels, waardoor deze motorsport 100% veilig is.

Aangezien je zelf vaart, bepaal je zelf je eigen tempo. Een vaarbewijs heb je niet nodig.

Een paar dagen aan de kust? Kom dan zeker eens langs. Voor meer info kan je ons Youtubekanaal Wavekarting bekijken. Hierop staan heel wat filmpjes van mensen die de afgelopen tijd mee gaan varen zijn.

Ben je alleen maar wil je toch in een groep meevaren? Ook dat kan. Contacteer ons voor een afspraak.

Wavekarting® is ook voor jou een onvergetelijke ervaring. Een unieke en exclusieve sportieve manier om zon, zee en golven te ontdekken, en dit vanuit de haven van Cadzand.

Wavekarting® Xplore For Kids

Wavekarting® is een sport waar jong en oud zich geweldig in thuis voelt. Onze oudste deelneemster was immers 88 jaar en vaarde mee in de zomer van 2015.

Kids tot en met 13 jaar kunnen op zondag steeds mee aan een gereduceerd tarief. Vanaf 8 jaar bent u, met u kinderen welkom om de tocht mee te beleven. Het spreekt voor zich dat u als volwassen piloot zelf het beste kan inschatten hoe sportief u de trip wenst te maken.

Daar het 100 % veilig is, wil dit ook zeggen dat er geen gevaar is om uit de Wavekart te vallen. Zolang u samen de instructies opvolgt van de begeleiders wordt dit de ultieme tocht. Iets waar uw zoon of dochter nog lang over zal napraten.

Wavekarting® Deluxe

Wavekarting® Deluxe is een uitbreiding voor groepen en bedrijven: extra lang varen over de golven én champagne achteraf. Een sensationele ervaring.

Er wordt 1u20' gevaren en eenmaal terug in de haven is er een glaasje champagne voor elke deelnemer.

Wavekarting® Deluxe duurt een tweetal uren: 10' omkleden, 25' briefing, 1u20' varen en 15' champagne.

Searching Availability...

Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels Frans

What's your reaction?
3Cool0Bad0Lol1Sad

Over ons

Knokke BOAT © 2024. All Rights Reserved.

KNOKKE BOAT © 2024. All Rights Reserved.
Design by Matajo