Beste klanten,

2020 zal ons allen bijblijven als een zeer ongewoon jaar. Wat voor ons een top seizoen beloofde te worden, met vele #teambuilding activiteiten die geboekt werden, is het helemaal anders geworden. #corona heeft voor ons allen roet in het eten gegooid. Een eerste lockdown waar we met zen allen thuis hebben gezeten zonder iets te mogen ondernemen.

Dan kwam de bevrijdende zomer. @staycation heeft ons toch een beetje deugd gedaan. Jullie waren massaal aanwezig om een ritje te maken met een boot, #wavekarting of #zeehonden spotten. Ook veel mensen zijn komen @banaanvaren en #waterskiën. ten slotte hebben deze zomer ook nog vele mensen hun #vaaropleiding bij ons komen doen, de echte professionals van de Noordzee.

En dan lockdown 2. Wat voor ons nog een mooi naseizoen moest worden met vele KMO's die hun personeel nog eens in de watten wilde leggen is weeral alles stil gelegd.

We hebben geen enkel corona besmetting gehad bij onze medewerkers of klanten tijdens het vaarseizoen. Het adagio "corona zit niet op zee" blijkt dus waar te zijn. En uiteraard ook dankzij het uiterst professioneel team bij Knokke Boat die non-stop al het materiaal, winkels en boten heeft ontsmet. Het liegt er niet om: we hebben 300 liter ontsmettingsmiddel gebruikt dit seizoen.

Psychologisch is dit voor vele mensen zwaar. Maar ook financieel. Wij weten niet hoe we de winter moeten overbruggen zonder de nodige inkomsten. De kosten zijn wel blijven doorlopen. Ons personeel moeten ook eten en hun kosten betalen. De huurlasten van onze kantoren en loods blijven ook doorlopen. De annulaties hebben we daarentegen netjes terug betaald aan onze klanten.

We hebben ook voor de zorgsector een actie opgezet, samen met Channel Sailing: Zorg op Zee. Zorgverstrekkers of familieleden kunnen hun verhaal brengen, een foto of film opsturen, om hun realiteit aan de wereld bekend te maken. En wij geven ze, volledig belangeloos, een cadeaubon om te komen varen in hun familie bubbel.

Wil u ons steunen om de winter door te komen? Dat kan door al voor volgend seizoen te boeken, ofwel een cadeaubon te geven aan een familielid of collega.

Ook voor bedrijven kunnen we iets uitwerken om een cadeaubon te geven aan het personeel om volgend seizoen te komen varen, corona veilig.

Searching Availability...

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Over ons

Knokke BOAT © 2024. All Rights Reserved.

KNOKKE BOAT © 2024. All Rights Reserved.
Design by Matajo